web analytics

ZAAK-DEMMINK 14-10 OP LOSSE SCHROEVEN

OP 14-10 STAAT HET BEGIN GEPLAND VAN DE INHOUDELIJKE BEHANDELING VAN HET HOGER BEROEP VAN MICHA TEGEN DE VEROORDELING IN DE DEMMINK GRAFFITI-ZAAK * DEZE ZAAK KAN DE HELE AFFAIRE LATEN EXPLODEREN * IS HET ZAAKSBESCHADIGING EN VANDALISME TE WAARSCHUWEN TEGEN EEN CRIMINELE PEDOFIEL EN KINDERVERKRACHTER TEGEN WIE THANS OPNIEUW ONDERZOEK LOOPT?


Justitie doet niets; geen centje pijn. Geen aangifte, niemand aangehouden, niemand gedetineerd, geen rechtzaak, geen veroordeling


Direct aangifte van Demmink, Justitie reageert hysterisch. Op rechtzaak staan 16 gewapende agenten opgesteld. Veroordeling tot een voorwaardelijke celstraf van twee maanden

Lees hieronder de email die Micha stuurde aan zijn advocaat over de zitting op 14 oktober:

Beste Micha,

Zoals eerder ingesproken op je voice-mail ben ik komende week in het buitenland. Morgenmiddag ben ik nog wel op kantoor. Omdat maandag over een week de zitting is lijkt het mij van belang dat we elkaar op korte termijn spreken. Ik ben bijna klaar met voorbereiding van onze zaak. Als je langs wilt komen op kantoor zou dat morgenmiddag kunnen. Op dinsdag kan dit niet meer maar ben ik nog wel goed telefonisch bereikbaar. Woensdag t/m zondag ben ik niet bereikbaar. Laat het maar even weten. Ik bel je morgenochtend in elk geval even.

Vriendelijke groet,

Gerard van der Meer

Amice,

Ik kom niet meer naar Nederland als de kwestie rond de ‘zwarte lijst’ niet is opgelost en ik geen garanties krijg van Justitie. Het klimaat is thans te bedreigend, zeker nu de zaak-Demmink naar een climax dreigt te gaan. Een ‘Michael Hastingsje’ hangt in de lucht. (Een Amerikaanse journalist die recent werd vermoord door Obomba)

Daar komt nog bij dat er op geen enkele wijze sprake kan zijn van een eerlijk proces als ik op geheime lijsten sta van Justitie. Dus ook om die reden MOET deze kwestie eerst worden opgelost voor we verder kunnen gaan. Vergeet niet dat uit alles wat ik reeds heb meegemaakt vanaf april 2012 mijn positie op zo’n lijst wordt bevestigd -de 16 gewapende agenten, de signaleringen, de voortdurende arrestaties, de manipulaties, het machtsmisbruik, het miskennen van mijn status als journalist, het filmverbod, de partijdige rechters, etc etc.

Dan is er het secundaire/subsidiaire punt van de partijdigheid van het Haagse Hof waar we recent over spraken o.a in relatie tot de Baybasin-zaak waar het hele Hof zich heeft verschoond wegens ‘vriendschapsbanden met Demmink’. Wat mij betreft staat dit alles in het licht van het voorgaande en vormt dus opnieuw bewijs voor de hetze tegen mij vanuit mijn positie op de blacklist. Je kunt dat dus wat mij betreft zo uitspelen. De positie van raadsheer Van der Nat is wat dat betreft een goede steen des aanstoots.

Vergeet niet dat het Hof zich als geheel heeft gedesavoereerd door toe te geven onder invloed te staan VAN EEN CRIMINEEL TEGEN WIE THANS OPNIEUW ONDERZOEK LOOPT VAN HET OM. Hiermee is het hele Hof in de greep gekomen van de misdaad en ook al om die reden niet meer geloofwaardig, dus nog los van de PARTIJDIGHEID die het gevolg is van de banden met Demmink.

Gezien dit alles lijkt het me vrijwel uitgesloten dat we de 14e in Den Haag tot (een begin van) een inhoudeijke behandeling komen!

we overleggen verder wel,
groet,
Micha

Print Friendly, PDF & Email
Share