web analytics

Weddenschap met Joris Luyendijk

JORIS EN JELTJE: DURFT DE JOURNALIST HET AAN?

Ha die Joris! De verwachtingen over jouw presentatie van Zomegasten zijn hooggespannen, al moet wel worden gezegd dat jouw uitgangspositie buitensporig gunstig is gezien het niveau van jouw kapotgezopen en kettingrokende borderline-geplaagde voorganger. Jij rookt niet, bent een matig drinker en al helemaal geen borderliner. Dus kun je er vol tegenaan deze zomer bij de vrinden van de VPRO!
Nu moet ik wel zeggen dat de keuze van je gasten mij wat tegenvalt. Zeg ik tegenvalt? Het is werkelijk afschuwelijk! Maar goed, het gaat tenslotte maar voor een (klein) deel om de gasten in deze presentator-personality show. Ik heb begrepen dat jij slechts een gast zelf mocht uitkiezen. Ik denk dat het hier gaat om de society-filisoof Ad Verbrugge. Maar het is een andere gast over wie ik het even met je wil hebben: Jeltje van Nieuwenhoven.

Weet je wel wat deze PvdA-tsarina allemaal heeft geflikt tijdens haar haydays binnen de partij? Dat wordt allemaal haarfijn uit de doeken gedaan in een artikel van Pamela Hemelrijk dat na te zijn geweigerd door het Algemeen Dagblad op deze website belandde. Ik wil met je wedden om een fles champagne dat je de inhoud van dit artikel wel bij Jeltje onder de aandacht durft te brengen. Jij bent tenslotte een goede en door mij bewonderde journalist. Met andere woorden: als je Jeltje met deze informatie confronteert, win ik de weddenschap en krijg ik een fles Dom Perignon van jouw. Win jij de weddenschap door over deze feiten bij Jeltje te zwijgen, krijg jij van mij een fles. We zijn benieuwd!

Print Friendly, PDF & Email
Share