web analytics

SP OP OORLOGSPAD OM JORIS DEMMINK

SP-KAMERLID VAN NISPEN PIKT DE SCHOFFERINGEN VAN MARK ‘PEDO’ RUTTE NIET LANGER * LEES HET HELE VERHAAL OP THE POST ONLINE * POSITIES OPSTELTEN, TEEVEN EN RUTTE WANKELEN ALS GEVOLG VAN PEDO-AFFAIRE DEMMINK

NISPENTEEVEN
Demmink-aanvaller Michiel van Nispen (SP) naast de corrupte en criminele Demmink-beschermer Fred Teeven (VVD): wie gaat winnen?

“Ik sta perplex. Ik vind dit een schoffering van het parlement. Vragen moeten beantwoord worden, dat is ons democratisch recht, zo simpel is het. Het lijkt er op dat Rutte, door lastige vragen niet te beantwoorden, hoopt dat wij over zijn vreemde opvatting van de scheiding der machten dan maar onze schouders ophalen. Dat gaat in ieder geval niet gebeuren. Wát ik ga doen weet ik op dit moment nog niet gelijk. Een ding is zeker en dat is dat wij het hier niet bij kunnen laten zitten. Ik overweeg nu een debat aan te vragen. Of de vragen als mondelinge vragen aan te melden. Desnoods nieuwe schriftelijke vragen. Maar antwoorden zúllen er komen. Dit maakt mij alleen maar pissig en vasthoudend.”

Print Friendly, PDF & Email
Share