web analytics

Revu door de knieen; morgen 11-2-11

WEEKBLAD REVU MOET GROOT INTERVIEW PUBLICEREN MET MICHA KAT WEGENS EERDERE ONRECHTMATIGE POGING TOT DEMONISEREN

Onderstaand filmpje is een introductie op 11-2-11. Wat ik zei over mijn advocaten bleek gelukkig helemaal voorbarig! Ik lijdt nu eenmaal aan een soort ’toga-fobie’ waardoor ik steeds denk dat ik in de steek word gelaten door mijn advocaten, hetgeen in het verleden al meermalen is gebeurd.

Micha Kat tergt Justitie en vraagt om samenwerking from Sociale Databank Nederland on Vimeo.

Maar mijn huidige advocaten zijn super! Marjolijn Vissers van Vissers Moszkowicz heeft zelfs al een eerste grote overwinning binnengehaald in mijn zaak tegen weekblad Revu:

het weekblad zal een groot interview met mij gaan publiceren als compensatie voor de ongekende wijze waarop het mij meende door de stront te moeten sleuren en heeft bedrogen. Dit schreef R. Kalkman (juridische zaken Sanoma) aan mijn advocaat: Daarom is Revu bereid om deels op uw voorstel in te gaan door uw client een uitgebreid nieuwsinterview van drie pagina’s te bieden in een in overleg te bepalen editie van Revu waarin hij zijn drijfveren, ontdekkingen in het verleden en huidige ideeen kan toelichten en zijn website klokkenluideronline onder de aandacht kan brengen. Uiteraard krijgt uw client vooraf inzage in de te plaatsen tekst met de mogelijkheid om eventuele feitelijke onjuistheden te corrigeren en onduidelijkheden weg te nemen.

Het heeft natuurlijk iets triests dat je normale publiciteit via een advocaat moet afdwingen, maar het is ons toch maar mooi gelukt! Nu kijken hoe dit verder gaat!

Print Friendly, PDF & Email
Share