web analytics

REACTIE OP VICTORIA-ARTIKEL VAN VRIJLAND

DENK JE DAT JE ALLES HEBT GEHAD QUA SMAAD EN SLANDER KOMT ‘VRIJHEIDSSTRIJDER’ VRIJLAND ER NOG EENS OVERHEEN * WANHOPIGE EN RANCUNEUZE VRIJLAND LAAT ZICH BESPELEN DOOR PSYCHOTISCH SLACHTOFFER VICTORIA

vickymail
Vrijland: “Overigens zijn de geplaatste emails in het artikel van Kat – in reactie op dit artikel – niet bepaald als authentiek te bentitelen. Er is geen datum of tijdstip te zien. Dit kan maar zo Photoshop werk zijn en vormt dus geen enkel bewijs.” Een klik op de mail laat de datum zien.

Gewoon rustig reageren op basis van de feiten. Waarom niet? Wie maakt mij nog wat na meer dan tien jaar laster, detentie, arrestatie, demonisering, ridiculisering, psychiatrisering en alles wat ik nog vergeten ben? Ten eerste ‘gooi ik niet de handdoek’ zoals Vrijland stelt maar kies een andere rol in de strijd tegen de NWO. Dat heb ik in het stuk hieronder ook uitgelegd en met redenen omkleed. Deze change of roles heeft dus niets te maken met de ‘zaak-Victoria’ want toen ik het stuk hieronder schreef was ik niet op de hoogte van haar contacten met Vrijland.
Dan Victoria zelf. Om in een keer af te rekenen met de laster waarmee Vrijland zich opnieuw meester probeert te maken van mijn erfenis -na in het verleden ook al zeer verwerpelijke methodes te hebben gebruikt zoals stiekem filmen en diefstal van geld-: Victoria stuurde mij op 7 maart nog een email waarin ze mij vraagt op te treden als ‘getuige’ in een van haar rechtszaken. Twee dagen daarvoor vroeg ze mij (opnieuw) om geld nadat ze had geschreven ‘je bent goed bezig’. Het probleem met Victoria is dat ze een week of zes geleden psychotisch werd. Tot op dat moment hadden we in redelijke harmonie samengewoond (een maand of vijf) in ‘ons’ huis in Wexford, al was het wel een groot probleem dat Victoria voortdurend druk zette om (nog meer) geld te geven. Dat ‘samenwonen’ was overigens mede mogelijk doordat Victoria vaak lagere tijd in Dublin verbleef waardoor ik het rijk in het huis voor me alleen had. De reden voor haar ineenstorting was dat ik problemen kreeg met de politie in Ierland die mijn Ierse website uit de lucht wilde drukken -hetgeen ook is gebeurd. Hiertoe ben ik twee maal gearresteerd. Dit kon Victoria niet aan en vanaf dat moment was ons huis in Wexford ‘omsingeld door de politie’. Ik mocht geen licht aandoen want dan zou de ‘politie zien dat we thuis waren’. Het ging er hard aan toe tussen ons. Zo hard, dat Victoria op een gegeven moment mijn mobiele telefoon stal en ze die alleen wilde teruggeven als ik de sleutel van het huis bij haar zou inleveren. Dat deed ik vanuit de gedachte: we zien wel wat er verder van komt en in de wetenschap dat het ‘samenwoon-project’ met Victoria toch een kansloze missie was. Overigens had zij mij al eerder gedwongen de sleutels af te geven en ze toen weer teruggegeven. Ik ging toen naar Duitsland en bij terugkomst op 9 februari weigerde Victoria de sleutels terug te geven.

vickymail2

In het huis staan nog wat spullen van mij -vooral kleding en mijn Ierse fiets. Ze bleef echter wel vragen om geld en andere vormen van bijstand, zoals mijn optreden als ‘getuige’. Hierop zei ik steeds dat als ze de sleutels niet zou teruggeven, er ook geen contact meer zal kunnen zijn. Ze heeft me vanaf dat moment wel honderd keer gebeld. Uiteindelijk is ze naar Martin Vrijland gestapt. Overigens deed ze eerder -toen zonder aanwijsbare reden- iets dergelijks richting Eric Donk. Toen zei ze dat ‘zij mijn vriendin was’ en ik ‘enorme vlekken in haar nek had veroorzaakt met zuigzoenen’. Als ‘bewijs’ stuurde ze toen een foto van haar nek. Vanaf 9 februari verblijf ik in verschillende hostels in Dublin terwijl het prachtige huis in Wexford dat met duizenden euro’s van mijn geld is opgeknapt leegstaat.

De reden dat ik dit vrij uitgebreid uit de doeken doe is vooral om zo de intense, malicieuze en perfide verdorvenheid aan te geven van Martin Vrijland. Niet om Victoria te schaden. Zij is slachtoffer van een misdadig en pervers systeem, helaas, en ik heb haar -net als destijds Eric Donk- proberen te helpen zo goed en kwaad als ik dat kon. Op basis van wat Victoria met de Ierse politie heeft meegemaakt -twee maal zwanger gemaakt door agenten in uniform, kinderen vervolgens gestolen en in een pedo-misbruikgezin geplaatst en nog veel meer- is het alleszins te begrijpen dat ze paranoia reageert op alles wat met politie te maken heeft. Dat Martin deze vrouw nu gebruikt als ‘wapen’ in zijn hetze tegen mij, tsja….. wie het weet mag het zeggen.

Print Friendly, PDF & Email
Share