web analytics

Oproep aan Peter R. de Vries

peterrdevries.jpgBeste Peter,

We hebben in het verleden regelmatig contact gehad en ik heb je ooit geinterviewd voor Het Advocatenblad. Thans lees ik hoe je je opnieuw vastbijt in Joran van der Sloot.  Ik zou je willen vragen of je in de (nabije) toekomst een uitzending wil maken over Joris Demmink. Ik denk dat je deze zaak wel kent. De affaire-Demmink is in mijn ogen het meest stuitende voorbeeld van klassenjustitie uit de geschiedenis van het Nederlandse recht en opent steeds meer burgers de ogen over wat er werkelijk speelt of zou spelen in de achterkamers demmink_1_1.jpgvan juridisch Nederland. Adam Curry die mij over de zaak ondervroeg -en kort daarna werd ontslagen- suggeerreerde op Arrow Radio ook reeds dat dit ‘een typische zaak is’ van Peter R.  Ik ken iets van je eigenzinnige aanpak en zal me nergens mee bemoeien. Misschien ben je zelfs wel in staat om aan te tonen dat de hele zaak-Demmink een demonische hype is, georkestreerd door criminele vijanden van de Nederlandse Staat die ons land via subtiele ‘contra-informatie-campagnes’ willen ‘destabiliseren’. De Telegraaf heeft deze lezing in een paginagroot verhaal al eens in de wereld gebracht. Kortom, deze zaak waarin de hoogste man van het Ministerie van Justitie centraal staat en waarin twee extreme lezingen over de waarheid met elkaar strijden -Demmink als dader versus Demmink als slachtoffer- schreeuwt om de frisse en deskundige blik van de onvolprezen Peter R.! Ik zou haast zeggen: Peter, take your responsability!

Met collegiale groet,

Micha Kat

Print Friendly, PDF & Email
Share