web analytics

NU OOK MAJESTEITSSCHENNIS?

De fall out van 11-2-11 escaleert met het uur! De laatste ontwikkeling is dat een van de aanwezigen op de rechtbank is gearresteerd omdat hij een spandoek bij zich droeg met de tekst: rechters, bankiers, politici, dokters, koningshuis, allemaal crimineel. Deze man, Hendrik Nagel, zou volgens eigen zeggen een dagvaarding tegemoet kunnen zien wegens majesteitsschennis.

Nagel meldt ons thans het volgende: Op het pamflet stond: “rechters, bankiers, politici, dokters, koningshuis, allemaal crimineel.” Dat zou volgens de politie een belediging van het kh zijn, hoe kan dat nou. Het is de waarheid, toch? Bij binnenkomst moest iedereen de pamfletten inleveren en deze zijn tijdens ons bezoek aan de rechtzaal onderzocht. Na de gewraakte zitting kreeg ik bij de “foyer” met mijn nummer 6 een ander pamflet in m’n handen gedrukt met de tekst “pedofielen runnen nederland” dat vinden ze wel goed 😉 en werd ik uit de rij geplukt op mijn weg naar buiten. Wat mij nu te doen staat is me nog even onduidelijk, dus alle hulp is welkom.
Met vriendelijke groet,
Hendrik

Lees ook onze serie Beerput Oranje in 18 delen!

Print Friendly, PDF & Email
Share