web analytics

NADER ONDERZOEK GEVRAAGD DOOD WILLEMS

3 DECEMBER 2012 OVERLEED ACTEUR JEROEN WILLEMS ONDER RAADSELACHTIGE EN ZEER VERDACHTE OMSTANDIGHEDEN * WAT WAS DE RELATIE TUSSEN JEROEN WILLEMS EN MAUD OORTWIJN? * MEDISCHE VERHAAL DOOD WILLEMS KLOPT NIET * GEHEIM AGENTEN ALL OVER IN CARRE OP DE BEWUSTE AVOND

willems

Op 3 december 2012 was ik overdag thuis. Ik woon aan de Nieuwe Prinsengracht abc. Aan de overkant van de gracht waren destijds twee panden betrokken in surveillance activiteiten van de AIVD/Koningshuis tegen mij, te weten de Nieuwe Prinsengracht def 1 hoog (fam. def) en de Nieuwe Prinsengracht ghi 1 hoog (bedrijf ghi). Op 3 december 2012 hoorde ik een ambulance. Omdat ik bemerkte dat er hierom veel drukte was bij de overburen op de Nieuwe Prinsengracht def hoog (minimaal 4 personen volgden de ambulance aandachtig en bleven deze in de gaten houden) en de Nieuwe Prinsengracht ghi 1 hoog (minimaal 3 personen volgden de ambulance aandachtig en bleven deze in de gaten houden), besloot ik naar buiten te lopen. Ik zag dat de ambulance gestopt was vlakbij de achteruitgang van Theater Carré. LEES VERDER

Print Friendly, PDF & Email
Share