web analytics

Het verraad van Fred Teeven

Fred, aanpakker, rookworst- en erwtensoep-kerel,

Voor mij ben je nog hypocrieter dan Demmink en Brouwer. Walgelijk, echt walgelijk ben je! Staatssecretaris van Justitie ben je nu. “Ambities hebben we allemaal”, zeg je. Met andere woorden. Ik ben een hypocriete leugenaar, maar wel een met een titel!

Ik moet mij inhouden om de termen te gebruiken, waarvan ik vind dat die op jou 100% van toepassing zijn. Ik weet dat je dit leest en als het in mijn vermogen ligt, dan ga je zo snel mogelijk af door het valluik! Ik ben nog nooit zo kwaad geweest over zoveel huichelachtigheid en hypocrisie! Waarom zou ik je nog persoonlijk benaderen, als je je email-adressen en telefoonnummers hebt afgesloten, maar het duidelijk is dat ik ook via deze website met je kan communiceren? Waarom zou ik je nog uitnodigen in mijn huis voor een gesprek met de ouders van Marianne Vaatstra? Nu weet ik pas echt dat ik “the enemy within” in huis heb gehaald.

Ik weet dat je dit je leest, getuige je ongehoord leugenachtige brief aan de moeder van Marianne Vaatstra, een dag later na de recente publicatie op deze website. Ik schaam mij als Nederlandse Staatsburger, dat jij “onze” Staatssecretaris van Justitie bent. En dat ik ooit heb geloofd in je goede intenties. Een volledige vazal van het corrupte systeem ben je, althans wat mij betreft. Een slaafse knecht, met een mooie titel! Staatssecretaris. Zo eentje die ons op onze belastingkosten, blijft bedriegen! Enfin, ik zal deze publicatie updaten met meer informatie, die jouw leugens en huichelachtigheid documenteren, inclusief de walgelijke brief die je aan Maaike hebt gestuurd.

Lees de brief van Fred aan Maaike: Pagina 1 en pagina 2. Bedenk daarbij dat Fred uitgebreid op de hoogte is van alle artikelen die ik en anderen over de zaak hebben geschreven. Hij heeft zelfs kamervragen ingediend waaruit duidelijk wordt dat ook hij vermoedt dat de daders Feik en Ali zijn. Niettemin heeft hij het nu weer over “dader” (enkelvoud). We moeten van justitie, en dus nu ook van Fred, vooral blijven geloven dat Marianne door een “lone nut” van haar, door haar zelf gestolen fiets (bedankt Spencer, “vriend” van Marianne die de taxi zou betalen!) is afgesleurd, 100 meter in een weiland is getrokken, geboeid en vervolgens in dat weiland anaal en vaginaal is verkracht, daarna is gewurgd en de hals is doorgesneden met een mes dat deze “lone nut” ook bij zich had.

Voorlopig houd ik het even hierbij. But stay tuned, Folks! There is much more!

Beste Wim,

Ik zou je nog even nader informeren. Hedenmiddag sprak ik op de Dag tegen het Geweld, mw. Vaatstra. Zij vertelde mij erg teleurgesteld te zijn dat er nog altijd geen duidelijkheid was over het lot van haar dochter. Ik heb haar gezegd dat ik wacht tot er een nieuw kabinet is en dan nadrukkelijk zal aandringen op het beantwoorden van alle vragen die wij al eerder hebben besproken. Ik zou je willen vragen even geduld te hebben tot deze demissionaire minister is vertrokken. Dat geldt ook voor het andere onderwerp waarover je mij mailde.

Met vriendelijke groet

Fred


Van: Wim Dankbaar [mailto:[email protected]]
Verzonden: vrijdag 24 september 2010 9:36
Aan: Teeven F.
Onderwerp: klokkenluiders vraag

Beste Fred,

Stel dat de auteur van de anonieme brief waarover jij nu twee keer kamervragen hebt gesteld uit de anonimiteit zou treden en bereid zou zijn onder ede te verklaren en/of zijn verhaal aan jou te doen in alle details die je ook maar wilt weten.

Stel dat even, welke garantie heeft zo’n man dan dat hij bescherming krijgt van de overheid, en niet bijvoorbeeld zijn baan en pensioen verliest en als Ad Bos in een caravan eindigt?

Bij voorbaat dank voor je antwoord.

Mvg

Wim

Wat zegt Fred nu eigenlijk met zijn brief naar Maaike? Hij zegt niet alleen dat het OM en Justitie niets te verwijten valt, hij bedoelt, weliswaar zonder het te zeggen, ook nog eens dat hij terugkomt op zijn eerdere stelling dat minister Hirsch Ballin hem voorgelogen heeft als kamerlid! Dit terwijl hij aangaf dat die antwoorden van Hirsch Ballin hem alle aanleiding gaven om vervolgvragen te gaan stellen (“Er klopt niets van, Wim!”) , die hij alleen nog even wilde uitstellen totdat deze demissionaire minister was vertrokken. Hoeveel meer kun je verrader zijn van de “parlementaire democratie” die Fred stelt dat Nederland is? Fred heeft met zijn brief aan Maaike officieel duidelijk gemaakt, aan de nabestaanden van het slachtoffer van deze moord, dat deze moord ook onder het nieuwe regime van Justitie, waar hij nu samen met Demmink deel van uitmaakt, onder geen beding mag worden opgelost! Hij heeft definitief duidelijk gemaakt dat hij als geen ander, en vooral als Staatstecretaris, de deksel op de doofpot blijft drukken. De hypocrisie in beeld:

From: Teeven F. [mailto:[email protected]]
Sent: vrijdag 3 september 2010 10:56
To: ‘Wim Dankbaar’
Subject: RE: Enige inspiratie

Wim,

Ik wacht even de afloop van de kabinetsformatie af en stel dan de aanvullende vragen.

mvgr

Fred Teeven
Lid VVD Fractie
Tweede Kamer der Staten-Generaal
Postbus 20018
2500 EA Den Haag

t.070-3182937
f.070-3182924

www.fredteeven.nl


Van: Wim Dankbaar [mailto:[email protected]]
Verzonden: vrijdag 3 september 2010 9:36
Aan: Teeven F.
Onderwerp: RE: Enige inspiratie

Fred,

Kun jij aangeven hoe de omstandigheden moeten zijn om hier wel een vervolg aan te geven?

Mvg

Wim

From: Teeven F. [mailto:[email protected]]
Sent: zondag 29 augustus 2010 9:42
To: ‘Wim Dankbaar’
Subject: RE: Enige inspiratie

Wim,

Ik heb deze week jouw telefoontje gehoord. Het is nu niet zo zinvol die vragen opnieuw te stellen aan een minister die op zijn laatste benen loopt. Ik wacht even af.

Mvgr

Fred Teeven

Fred Teeven is de toiletborstel die roept dat hij een bezem is. Maar hoe vaker hij dat roept, hoe ijler zijn stemmetje wordt. De mensen, die geloven het inmiddels wel. Zij zien niet dat hier een acteur staat die smeekt om afgeschminkt te worden. Liever dan dat, geloven ze in het monster dat ze zelf hebben gecreëerd. Bron

Print Friendly, PDF & Email
Share