web analytics

HET MOMENT VAN LAURA BABELIOWSKY

2015 WORDT HET JAAR VAN HET MASSALE ONTWAKEN VAN HET VOLK EN VAN DE ONDERGANG VAN DE PEDO-MAFIA IN DEN HAAG

LAURA

Mijn moment 2014 gaat over een moment in maart. Ik zat te werken en af en toe op Twitter te kijken. Zo viel mijn oog op de hashtag #demmink. Ik ging de hashtag volgen. Ik had al eerder van Demmink gehoord. De man die de hoogste functie op het ministerie van justitie innam, werd al jarenlang verdacht van kinderverkrachting. Maar uit allerlei onderzoeken zou blijken dat hem geen spatje blaam trof. Nu voor het eerst werd een openbaar getuigenverhoor gehouden over deze zaak, aangespannen door een stichting, de Roestige Spijker. Journalisten die er bij waren, twitterden over het verhoor en ik viel van de ene schokkende verbazing in de andere. Politiemensen vertelden hoe hun onderzoek van de zaak van hogerhand kapot werd gemaakt. Getuigenissen van verkrachtingen kwamen boven tafel. Ik hoorde herinneringen van gevangenisdirecteuren, die hadden vernomen dat Demmink “jongetjes liet bestellen”. Ondertussen was Demmink al die jaren alleen maar in rang gestegen. Ik wist niet wat ik las. Ik dacht: “Dit zal morgen in alle kranten staan. Dit komt op het journaal. Het hele parlement staat op. Als één man.” Maar niets van dat al. De 150 leden van het parlement hielden zich muisstil. Kranten wijdden er piepkleine stukjes aan, waarbij de getuigen op subtiele wijze in diskrediet werden gebracht. LEES VERDER OP MIJNMOMENT.COM

Print Friendly, PDF & Email
Share