web analytics

Hartverwarmend: heb ik dat bereikt?

Ik zou haast tegen vriend Wim Dankbaar willen zeggen: dat is de truc, kijken hoeveel steun we nu eigenlijk hebben om vanuit die basis met dubbele kracht door te gaan! Maar dat was niet de reden van onderstaand stuk. De reden is dat ik mijn emoties niet meer altijd onder controle had met nare consequenties voor mijn prive-leven. Heeft te maken met het zich steeds herhalende pedo- en corruptie-mantra. Daar krijg je toch een tic van mee. Dat punt hebben we nu wel gescoord! Er is geen sprake van intimidatie. Misschien speelt dat ook wel mee: het aanhoudende zwijgen bij Justitie (en de MSM) jaar in jaar uit! Als je dat maar lang genoeg volhoudt creeer je vanzelf roependen in de woestijn! Ik schrok toen ik mezelf terugzag op de Schipshol-persco maar ben blij dat de meesten het toch een goed optreden vonden. Ik moet mezelf gewoon weer vinden. Ik ga in therapie. Misschien dat ik daar dan wel wat over ga schrijven!

Print Friendly, PDF & Email
Share