web analytics

EINDE VAN MARTIN VRIJLAND AS WE KNOW HIM

MARTIN VRIJLAND ‘GING IN DE LEER’ BIJ MICHA, PROBEERDE HEM VERVOLGENS VIA EEN ‘COUP’ TE VERVANGEN EN NU DAT ALLEMAAL NIET IS GELUKT GAAT HIJ ‘EEN ANDERE KOERS VAREN’

martinvrijland_bannerOver opportunisme en hypocrisie gesproken! De man die Micha vorig jaar beroofde van 200 Euro, hem stiekem filmde om zijn ‘corruptie’ aan te tonen die die hem een sleutelrol liet spelen in een ‘financieel mega-complot’ met de familie Poot dat ‘miljarden zou gaan opleveren’ -dan hebben we het nog niet eens over de zijn waanzin rond de ‘geensceneerde dood’ van Demmink-journalist Fred de Brouwer- gaat nu ‘de Bijbel en de Koran bestuderen’. We vertalen zijn misselijkmakend hypocriete stuk even in gewone mensentaal: ik heb geprobeerd Micha van zijn troon te stoten en zijn plaats in te nemen als nummer 1 alternatief medium van Nederland. Daartoe ben ik eerst een paar maanden bij hem ‘in de leer gegaan’, een periode waarin ik zorgvuldig heb onderzocht hoe en waar ik hem het hardst kon treffen. Tijdens de Demmink-verhoren in Utrecht in maart vorig jaar voerde ik mijn coup uit. Nu, bijna een jaar later, moet ik constateren dat het allemaal is uitgelopen op een grote mislukking. Micha staat sterker dan ooit en geen hond wil mij financieren. Dus moest ik iets bedenken om mijn aftocht te dekken. Ik heb daarbij gekozen voor de Bijbel en de Koran. Martin Vrijland, hij ruste in vrede. We willen overigens nog wel gezegd hebben dat hij zeker over talent beschikt en over kennis van zaken. Vele van zijn stukken waren inhoudelijk wel degelijk in de roos. Maar anderen konden niet anders worden gekwalificeerd als afkomstig van een zwakzinnige.

Print Friendly, PDF & Email
Share