web analytics

De Rammende Rechter spreekt!

rammende.jpgJustitie in Nederland heeft er een formidabele vijand bij in de figuur van de Rammende Rechter Wiecher Wedzinga. De Rammende reageerde op een ouder stuk over hem op deze website en die reactie willen we door deze prominente plaatsing nog eenns extra onder de aandacht brengen. Want de Rammende kan schrijven!

“Ik weet inderdaad meer en ik laat mij niet intimideren, zeker niet door justitie. Ik zal doorgaan en vechten totdat de onderste steen boven is. Niet onbezonnen, maar bedachtzaam en keihard. Volgende week wordt een interview met mij in De Revu gepubliceerd. Daarin wordt o.a. ingegaan op wantoestanden bij het Hof Leeuwarden. En binnenkort volgt een interview voor de nieuwe zender “Het gesprek”. Ik beloof alvast dat dit interview spraakmakend zal zijn.
Want ik zit met een luxe probleem. Een belangrijk deel van de top van de strafrechtsketen is zo verrot, dat ik het voor het uitkiezen heb. Nederland een rechtsstaat? Laat me niet lachen! Zolang figuren als Donner, Hirsch Ballin, Demmink, Sorgdrager, Holthuis, Wooldrik, Borghouts, Brouwer, Steenhuis etc. de dienst uitmaken, zijn we niets meer en niets minder dan een justitiële en politiek-bestuurlijke bananenrepubliek. Dergelijke mensen horen achter de tralies. Natrappen? Zeker. Rancune? Zeker. Maar ik verkracht geen kleine kinderen en ik heb nimmer bewust onschuldige mensen veroordeeld. Ik heb een vrouw een klap gegeven en dat was fout. Daarvoor heb ik ook geboet. En hoe! Maar ik heb ook geleerd. Hoe naïef en dom was ik als rechter. Het OM geloven en de politie het hand boven het hoofd houden. Nu weet ik wel beter. Niet iedereen is fout. Maar een kleine corrupte kliek verdeelt en heerst. Wanneer macht niet wordt gecontroleerd, corrumpeert zij. Deze mensen hebben niet door hoezeer het broeit en gist in Nederland. En zij zullen het ook niet door hebben, totdat de boel ontploft. De mainstream van de media en de justitieel-bestuurlijke kliek zijn te veel in elkaar verstrengeld. Kritische journalistiek? Ja, op deze site en enkele andere. Verder, ho maar! Kinderen misbruiken, bewust onschuldige mensen veroordelen en ondertussen de burgers opvoeden met normen en waarden en een commissie in het leven roepen die de rechtsstaat moet promoten. Er valt niets te promoten! Er moet een grote schoonmaak worden gehouden. Geen klassenjustitie en geschuif met baantjes.”

Print Friendly, PDF & Email
Share