web analytics

CHRISTENHONDEN TROUW VLUCHTEN VOOR MICHA

DE PEDO-BESCHERMERS VAN TROUW DURVEN MICHA WEL -ZONDER ENIG WEDERHOOR- WEG TE ZETTEN ALS IDIOOT MAAR DURVEN NIET MET HEM TE PRATEN * WE BLIJVEN TROUW BENADEREN * MICHA BENADERDE AUTEUR a. VERMAAT TIJDENS DE UTRECHTSE VERHOREN DIVERSE MALEN, MAAR HIJ WEIGERDE MET MICHA TE SPREKEN * MSM WORDEN VAN ZIELIG NU CRIMINEEL [03 dec 2014 09:44 Outgoing]

Micha Kat 2-12-2014
Aan: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

Geachte hoofdredactie,

vanderlaanOmdat jullie weigeren direct met mij in contact te treden (jullie durven wel een poging te doen mijn reputatie te verwoesten via een geheel leugenachtig stuk door A. Vermaat maar praten is er niet bij; zelfs toen de heer Vermaat zijn stuk schreef heeft hij mij niet durven benaderen) deze email. Via het secretariaat van de hoofdredactie probeer ik al geruime tijd contact te zoeken maar elke keer wordt ik door ene mevr. Jansen met leugens het bos in gestuurd. Dat kan er dus ook nog wel bij na het slandering-stuk van Vermaat zonder wederhoor. Sedert bel ik deze Jansen regelmatig in de hoop dat zij de basale beginselen van menselijke beschaving gestand zal doen door mij het de hoofdredactie door te verbinden. Maar deze hoop is tevergeefs. Ik zal haar blijven bellen totdat ik een van de leden van de hoofdredactie te spreken krijg. Onderwerp zal dan zijn de wijze waarop jullie het artikel van Vermaat gaan rectificeren en mij een genoegdoening gaan geven.

Met vriendelijke groet,

Micha Kat
journalist

Print Friendly, PDF & Email
Share