web analytics

BOODSCHAP AAN AREND ZEEVAT

Beste Arend,

Enige dagen geleden publiceerde jij op mijn website een afbeelding van een rekening van ANWB Rijopleiding. Althans, een afbeelding van de envelop. Hierbij schreef jij het volgende: Dit is wat Micha doet met de door hem ontvangen donaties. Deze factuur dateert van eind juli (…) De man die zegt te strijden tegen corruptie, gebruikt stiekem donaties voor zijn eigen belang terwijl hij verder failliet is. Dat moet maar eens naar buiten komen zodat mensen weten waar hun zuurverdiende centjes eigenlijk naartoe gaan. (einde citaat). Heden mocht ik bij de post een nieuwe rekening ontvangen ten bedrage van 104,00 Euro voor een ‘losse les Auto’ (2 uur) d.d. 24 september. Op die datum vloog ik van Dublin naar Frankfurt. Ik dacht: waar is Arend Zeevat in godsnaam mee bezig? Toen besloot ik de ANWB (Rijopleiding Rotterdam) te bellen.

Uit dit telefoontje [anwb] bleek, dat het hier rijlessen betreft die zijn gevolgd door mijn zoon Marius. Op grond hiervan zijn er twee mogelijkheden. Ofwel je hebt met Justitie een deal gemaakt dat je in ruil voor het kwijtschelden van 160.000 Euro een lastercampagne tegen mij gaat beginnen, ofwel je hebt zeer dringend professionele hulp nodig. In het eerste geval vervloek ik jouw tot het eeuwig brandend hellevuur, in het tweede geval wens ik je alle sterkte toe bij het overwinnen van een diepe en fundamentele crisis.

Print Friendly, PDF & Email
Share