web analytics

ANALIST BEGINT BLOG OVER OEKRAINE

BURGERS NEMEN DE COMPLETE NIEUWSVOORZIENING OVER VAN DE CRIMINELE EN CORRUPTE MSM * OP NRCOMBUDSMAN: MSM ZWIJGEN BILDERBERG NU HELEMAAL DOOD * KLOKKENLUIDER CBS: MSM VOLLEDIG GEMANIPULEERD EN GECONTROLEERD

UKRAINEWAR

Ik nodig jullie van harte uit hier langs te komen en er je comment achter te laten. Ik heb voor de titel Blik op nosjournaal gekozen omdat mijn insteek ook vooral de rol van de media zal zijn, met het NOS journaal als blikvanger. Maar momenteel ligt de focus grotendeels op Oekraine. Ik volg dit onderwerp via alle mogelijke middelen: internet, Satteliet tv, contacten in Oost Oekraine ter plaatse, Westerse, Oekraiense, Russische media, etcetera. En als het nodig is ga ik zelf op pad met pen of videocamera. Voordeel daarbij is dat ik de Russische taal redelijk beheers. De site is spiksplinter nieuw, hij is vandaag de lucht in gegaan, de verf is dus nog nat, en we openen met 5 VERSE artikelen . Voor de twitteraars onder ons, één en ander is ook te volgen op twitter: Blik op [email protected]

Print Friendly, PDF & Email
Share