web analytics

Alarm: ook Revu dekt Joris Demmink

Leek het zo goed te gaan met Nieuwe Revu. Het eerste MSM-interview met Micha Kat was weliswaar afgedwongen door mijn advocaat nadat het weekblad mij eerder had gedemoniseerd, maar goed, een kniesoor die daarop let, er valt altijd wel wat te jammeren en te klagen, toch? Wat Machiel Rebergen ons voorschotelde was zeker wel te pruimen en na enige wijzigingen van mijn kant dacht ik: yes, hier kunnen we wat mee! Tot ik deze email ontving van Machiel:

Micha,
voor de volledigheid: ik laat alleen de ‘bekentenis van Demmink in het journaal’ achterwege. Niet om jou te pesten, maar omdat het eigenlijk niet genoemd kan worden zonder de hele context (Runderkamp papers, Anne Frankplantsoen etc.) erbij te beschrijven. Dat zou zoveel ruimte in beslag nemen dat ik veel andere dingen weer weg zou moeten laten.
Afijn, verder komt die boodschap meer dan over, denk ik, dus ik geloof dat het geen groot gemis is.
Groeten! En wellicht tot een volgende keer. Geluk!
Machiel
Met de ‘bekentenis van Demmink’ wordt onderstaand fragnment bedoeld uit het NOS Journaal waarin de pedofiele SG toegeeft minderjarige jongens te misbruiken:

We hebben maanden achter dit fragment aangezeten maar de NOS van Hans Laroes weigerde het af te staan. Uiteindelijk konden we het veiligstellen dankzij een klokkenluider bij de NOS die ons een soort van geheinme code gaf waarmee we een digitaal archief konden kraken. Het fragment vormt cruciaal bewijsmateriaal tegen Demmink. De strijd tegen Demmink is mijn belangrijkste journalistieke activiteit anno 2011 dus is het niet te accepteren dat juist dit stuk cruciaal bewijs door Revu uit het interview wordt weggezuiverd. Ik heb het nog zo aan Rebergen proberen uit te leggen: het verschil tussen de nieuwe media en de MSM is dat die laatste niet onthullen, maar juist verhullen: dingen onder het tapijt schuiven, cruciaal bewijs wegmoffelen, dat soort dingen. Hij leek het te begrijpen, maar nu blijkt hij potverdomme precies hetzelfde te doen!

Ik heb direct een email gestuurd aan mijn advocate dat de passage over de bekentenis van Demmink absoluut in het stuk dient te worden opgenomen. Met Nieuwe Revu is afgespoken dat ik recht van wijziging zou krijgen. We zijn benieuwd hoe dit verder gaat!

Print Friendly, PDF & Email
Share