web analytics

Adele van der PLas

Graag teken ik protest aan tegen de suggestie van Micha dat Adele van der Plas “kaltgestellt” zou zijn. Micha, je poneert dit soort stellingen  veel te makkelijk en lichtvaardig. En dan ook nog zonder wederhoor. Onverantwoordelijk durf ik het zelfs te noemen. Tja, zo raak je je echte bondgenoten snel kwijt.  Je isoleert jezelf op die manier en maakt jezelf belachelijk. Je bent een unieke gozer , die heel veel goeie dingen doet, maar ook  zeker dingen waar ik niet achter sta.

Velen denken dat jij en ik heel goed samenwerken omdat ik ook deels de content verzorg op deze site. Dat is ten dele  correct, maar zolang jij niet je publicaties met mij vooraf deelt, behoud ik mij het recht voor om die van kritiek te voorzien, wanneer ik die heb. Het kan mij geen zier schelen dat je daar slecht tegen kan.  Ik ben zelfs boos over je laatste publicatie!  Ik steek mijn hand in elk geval voor Adele in het vuur. Dat is gewoon een topwijf! Ik laat het niet onweersproken dat jij dit soort belachelijke dingen zegt. Als Adele die zogenaamde Demmink tapes niet op het Internet wil zetten, dan zal ze daar een goede reden voor hebben. Die hoef ik niet eens te weten, en als ik dat wel zou willen, zou ik haar er eerst naar vragen, en zeker  geen ongechekte vuige insinuaties de ether ingooien dat zij “kaltgestellt” zou zijn. Het woord alleen vind ik al irritant!   Hoe meer overduidelijke journalistieke en relationele fouten je maakt, hoe minder je serieus genomen zal worden.

Luister even naar dit gesprek . (En sorry, Adele, dat ik dit ongevraagd opnam, het zij mij vast vergeven).

Ik heb gezegd.

Wim

Print Friendly, PDF & Email
Share