web analytics

10 JAAR SITE: DE EERSTE UPDATES

MEER DAN 60 GASTEN OP JUBILEUM-FEEST KLOL * VELE VIDEO’S OP KOMST * VELE FELICITATIES PER MAIL WAARONDER DIE VAN ERWIN LENSINK * TSUNAMI VAN DE NIEUWE MEDIA NIET MEER TE STOPPEN, MSM WORDEN VERPLETTERD * LUISTER NAAR MENNO REEMEIJER VAN DE NOS [MENNO.DEMMINK] OVER DE ZAAK-DEMMINK

EXTRA: 10 JAAR KLOL OP HETHAAGSECOMPLOT * OP JDTV: DE OPNAMES VAN DE ZAAK-DEMMINK VAN 27 SEPT TE UTRECHT

Beste Micha Kat,

Helaas kom ik er pas net achter, dat jouw website vandaag het 10 jarig bestaan viert en ik dus al bezet ben met bestuursvergaderingen vandaag om 16.00 uur t/m 22.00 uur, anders was ik wellicht afgereisd naar Schiedam. Ondanks dat ik het niet altijd met je eens ben en soms ook boos op je ben geweest, wil ik je bij deze toch feliciteren, want ik vind, dat je ten eerste gedeeltelijk hebt geboet voor je fouten en ten tweede ook gedeeltelijk jezelf hebt gerehabiliteerd en jouw website heeft met schandalen, zoals de huidige bankencrisis, mijn rechtszaken, de Bilderberg Meetings en zeker de Demmink Doofpot wel degelijk bewezen van waarde te zijn in journalistiek Nederland en m.b.t andere journalisten wordt je denk ik niet overgewaardeerd, maar ondergewaardeerd.

Deels ligt dit gedeeltelijk aan jezelf, maar zeker ook aan andere partijen als Peter R. De Vries, Geen Stijl, Pownews en anderen, die jou (en ook mij) expres in een negatief daglicht zetten omdat ze een deel van de waarheid niet kunnen verdragen of zelfs schadelijk is voor hun positie! Bij deze wil ik je dan ook feliciteren en voor sommige zaken bedanken en in andere zaken beterschap wensen. Wel zou ik het terecht vinden, als justitie, politie en Openbaar Ministerie jouw naam en mijn naam zuiveren en rehabiliteren en met een fikse schadevergoeding komen, want de schade die is veroorzaakt is nooit meer goed te maken, zoals de valse gevangenschap en zelfs de idiote bewering, dat men Hans Maessen op 30 april 2013 had verwisseld voor jou. Dus als jij daar had gestaan met een protestbord hadden ze je wel op mogen pakken of hoe zit dit, zeker met de valse aanhouding van 18 januari 2013 in Den Haag in gedachten? Ik wil je bij deze dan ook feliciteren en een fijne dag toewensen en maak er een mooie happening van in Schiedam, als ook een goede of zelfs betere toekomst toegewenst met www.klokkenluideronline.is!!! Met vriendelijke groeten,

Erwin Lensink

Print Friendly, PDF & Email
Share